Tegu on hea, mahlase ning üsna kerge roaga. Rullid ei jää üldse rasvased ning ei ole vaja põdeda lisa kalorite pärast. Kuid samas väga mahlased ja maitsvad.
Liharullid porgandi-mustaploomi täidisega
Mida sa vajad?
Kogus koostisosad
700g sea sisefileed
2 tk porgand (üsna suurt)
sool
must pipar
petersell
12 tk mustad ploomid
60g juust
2 dl vesi
2 dl rõõsk koor (10%)
Kuidas teha? - See on imelihtne
1. Lõika lihatükk viiludeks, vasarda üsna õhukeseks ja maitsesta soola ning pipraga.
2. Puista peale rohkelt peterselli, hakitud musti ploome ja juustu. Viimased võid lisada kangina. Lisa keedetud porgandi jupid. Kõike pane nii palju, kui süda ihkab, peaasi, et kogu kraam rulli keerates ära mahub. Kinnita kompsukesed paari puutiku või niidiga.
3. Pruunista rullid rasvaines ja tõsta koos pannile jäänud lihamahladega ahjupotti. Lisa vesi ja koor ning hauta pehmeks, umbes tunnike.
4. Serveerides haki juurde maitserohelist.
Saadud kogusest saab söönuks kuni 7 inimest.
Ilusat viimast pühadepäeva!
Katriin
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar