Pika otsustamise peale valisin tegemiseks juustusepüreesupi kanaga
Juustunepüreesupp kanaga
Mida vajad?
1 sibul
1 porgand
1 kartul
1 spl võid
1 l köögiviljapuljongit
150 g suitsujuustu
serveerimiseks suitsukana, saiakuubikuid, maitseroheline
1 porgand
1 kartul
1 spl võid
1 l köögiviljapuljongit
150 g suitsujuustu
serveerimiseks suitsukana, saiakuubikuid, maitseroheline
Kuidas teha?
Haki sibul ja pruunista võis, seejärel lisa tükeldatud porgand ja
kartul. Vala peale puljong, keeda kuni köögiviljad on pehmed. Sega hulka
tükeldatud suitsujuust. Püreesta supp ühtlaseks.
Serveerimisel tõsta kausi põhja tükeldatud suitsukanatükid ja vala peale juustusupp ning enne serveerimist puista peale rõstitud saiakuubikud ning maitserohelist.
Serveerimisel tõsta kausi põhja tükeldatud suitsukanatükid ja vala peale juustusupp ning enne serveerimist puista peale rõstitud saiakuubikud ning maitserohelist.
(Retsepti kogused on täpselt sobivad 4-le)
See supp oli tõeliselt maitsev ning terve pere nautis täiel rinnal.
Soovitan Teilegi. Ärge kartke uusi retsepte katsetada!
Katriin
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar