laupäev, 4. jaanuar 2014

Aastapäev

Muidugi teen ma süüa peaaegu iga päev, kuid viimasel ajal on olnud väga palju pühi, tähtpäevi ning üritusi, mille puhul tuleb teha erilisemaid toite. Seekord jagan lugejatega suurepärase romantilise õhtusöögi retsepti, mida on koos kaaslasega imetore ja lihtne valmistada.


Täidetud kanafileed


Koostisosad:


2 kanafileed
100 g mozzarella juustu
tomateid
värsket basiilikut
100 ml kohvikoort
50 ml piima
50 ml tomatipüreed
soola
sidrunipipart

Valmistamine:


Lõika kanafileed pooleks ning maitsesta soola ja sidrunipipraga. Tee kanafileedesse noaga taskud ja pane sinna mozzarellajuustu, basiilikut ning tomatitükke. Tõsta täidetud kanafileed ahjuvormi ning sega kausis kohvikoor, piim ja tomatipüree. Maitsesta see soola ja sidrunipipraga ning kalla kaste kanafileede peale. Küpseta ahjus 200˚C juures 30 minutit.


Värviline salat


Koostisosad:


mozzarella juust
tomatid
paprika
lehtsalat
sidrunipipar

Valmistamine:


Lõika mozzarella juust, tomatid, paprika ja lehtsalat tükkideks ning sega ja maitsesta sidrunipipraga.



Väga hästi sobib selle nende toitude kõrvale ka keedetud riis, kuid minul on väike magu ja seega piisas mulle sellest täiesti. Loodan, et ka Sina, armas lugeja, valmistad ja sööd seda imemaitsvat täidetud kanafileed ja värvilist salatit.


Särtsakas magustoit


Koostisosad:


ananass
2 kiivit
sidrunimaitseline koorejäätis laimitükkidega

Valmistamine:


Lõika ananass viiludeks ning eemalda keskelt kõva osa ja äärest koor. Pane ananassiviil taldrikule ning viilu keskele aseta sidrunimaitseline koorejäätis laimitükkidega. Kaunista kiiviga ning naudi magushaput maiust.


Ave-Ly

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar